Benvingut/da a l'escola de la Societat d'Exploracions Submarines

Des del 1955, la nostra escola de busseig s'ha compromès amb la passió pel món submarí i la formació esportiva subaquàtica.

L'escola de la Societat d'Exploracions Submarines se submergeix a les profunditats del mar i als valors que promouen el respecte i la conservació de la vida marina.

La nostra missió parteix de la passió pel busseig per promoure'n la pràctica segura i responsable. L'equip docent de l'escola s'esforça per oferir una experiència d'aprenentatge enriquidora i gratificant per descobrir la bellesa del fons marí les habilitats tècniques i els coneixements especialitzats.

Al cor del nostre club es troben els nostres valors fonamentals

 • Passió pel mar
  Ens apassiona explorar les meravelles del món submarí i compartim aquesta passió amb cadascun dels nous cursetistes. Creiem que l'entorn subaquàtic té un poder únic per inspirar i sorprendre. Ens esforcem per transmetre aquest sentiment a tots aquells que s'uneixen a l'escola.
 • Respecte per la vida marina
  Reconeixem la importància de conservar i protegir el fràgil ecosistema submarí. Ens comprometem en la pràctica d'un busseig responsable i sostenible, minimitzant el nostre impacte en el medi ambient marí i educant-ne d'altres sobre la importància de preservar la vida marina.
 • Excel·lència en la formació
  Cerquem constantment l'excel·lència en la formació esportiva subaquàtica. Els nostres instructors qualificats i experimentats estan dedicats a proporcionar un ambient d'aprenentatge segur, motivador i estimulant per a tots els nostres alumnes, des de principiants fins a bussejadors avançats.

Els nostres objectius són clars

 • Proporcionar programes de formació d'alta qualitat que compleixin els estàndards de seguretat i excel·lència exigits per les federacions nacionals i internacionals FECDAS, FEDAS i CMAS
 • Fomentar un sentit de comunitat, companyerisme entre els nostres membres.
 • Contribuir activament a la conservació del medi marí mitjançant projectes de neteja, programes d'educació ambiental i col·laboracions amb organitzacions de conservació.
Escola

Oferta de Cursos i Serveis

Reciclatge

Reciclatge

Si tens titulació de busseig però fa temps que no et submergeixes o et sents insegur/a a l'aigua, el nostre curs de reciclatge és ideal per a tu. Un instructor t'acompanyarà en una immersió supervisada, ajudant-te a recuperar la confiança i les habilitats tècniques necessàries. Reserva la teva sessió amb personal especialitzat i torna a gaudir del busseig amb seguretat.

¡Apúntate!
Bateig

Bateig

Si t'atrau el món subaquàtic però no estàs segur/a de fer un curs complet, un bateig de busseig és perfecte per a tu. Rebràs una introducció a la seguretat bàsica, coneixeràs els elements de l'equip i practicaràs busseig de manera progressiva i segura fins a una profunditat màxima de 6 metres. Reserva aquesta experiència amb personal especialitzat.

¡Apúntate!
Servei de Guia

Servei de Guia

Vols explorar el parc subaquàtic, però no saps com arribar als millors punts d'immersió? El nostre Servei de Guia us ofereix la companyia d'un professional qualificat que us portarà a descobrir els llocs més impressionants del parc subaquàtic. Reserva la teva guia i gaudeix d'una immersió segura i memorable.

¡Apúntate!
Bussejador 1** Estrelles

Bussejador 1** Estrelles

Titulació Internacional FEDES/CMAS d'iniciació al Busseig Esportiu-Recreatiu

Atribucions: Realitzar immersions fins a -25m de profunditat sense entrar en descompressió.

Edat mínima: 14 anys (12 amb titulació Júnior)

Equivalència: CMAS 1 Star Diver

¡Apúntate!
Bussejador 2** Estrelles

Bussejador 2** Estrelles

Titulació internacional FEDES/CMAS de nivell avançat en Busseig Esportiu-Recreatiu

Atribucions: Realitzar immersions fins a -40m de profunditat recomanant no entrar en descompressió

Edat mínima: 15 anys

Requisit d'accés: Títol B1E o equivalent + 20 immersions registrades i especialitat de Suport Vital Bàsic

Equivalència: CMAS 2 Star Diver

¡Apúntate!
Bussejador 3** Estrelles

Bussejador 3** Estrelles

Titulació internacional FEDES/CMAS de màxim nivell a Busseig Esportiu-Recreatiu

Atribucions: Realitzar immersions fins a la profunditat que la mescla li permeti, podent entrar en descompressió. Organitzar i dirigir immersions. Col·laborar com a bussejador de seguretat als cursos de busseig. Títol d'accés al curs de Tècnic Esportiu a Busseig amb Escafandra Autònoma.

Edat Mínima: 16 anys

Requisit d'accés: Títol B2E + 50 immersions registrades i l'especialitat d'administració d'oxigen en accidents de busseig

Equivalència: CMAS 3 Star Diver

¡Apúntate!
Suport Vital Bàsic

Suport Vital Bàsic

Curs d'especialitat a l'àrea de la seguretat al Busseig Esportiu-Recreatiu

Atribucions: Conèixer, practicar i aplicar les maniobres de suport vital bàsic i reanimació cardiopulmonar en accidents específics del busseig esportiu-recreatiu

Edat mínima: 14 anys

¡Apúntate!
Administració d'Oxígen

Administració d'Oxígen

Curs d'especialitat a l'àrea de la seguretat al Busseig Esportiu-Recreatiu

Atribucions: Conèixer, practicar i aplicar les maniobres de suport vital bàsic i reanimació cardiopulmonar en accidents específics del busseig esportiu recreatiu mitjançant l'administració d'oxigen normobàric.

Edat mínima: 16 anys

¡Apúntate!
Busseig Nocturn

Busseig Nocturn

Curs d'especialitat per bussejar de nit o en condicions de poca il·luminació.

Atribucions: Aplicar les tècniques de busseig de nit o en zones de molt poca visibilitat amb els mitjans necessaris amb aquesta finalitat.

Edat mínima: 14 anys.

¡Apúntate!
Navegació Subaquàtica

Navegació Subaquàtica

Curs d'especialitat per saber orientar-se pel fons subaquàtic i conèixer les tècniques més adequades per al desplaçament segons el tipus de fons.

Atribucions: Aplicar les tècniques de navegació, orientació, cerca i recuperació d'objectes al fons.

Edat mínima: 14 anys.

¡Apúntate!
Salvament i Rescat

Salvament i Rescat

Curs d'especialitat per conèixer com actuar en cas que un dels nostres companys d'immersió pateixi un accident al fons oa la superfície.

Atribucions: aplicar les tècniques de rescat en un accident de busseig des de l'ascens a superfície fins al remolcat a l'embarcació.

Edat mínima: 16 anys.

¡Apúntate!

Equip d'instructors i guíes

Alejandro Hernández

Alejandro Hernández

José Pablo Asín

José Pablo Asín

Luís Marqués

Luís Marqués

Marc Poy

Marc Poy

Sergi Matilla

Sergi Matilla

Valentín Mozos

Valentín Mozos

Xavi Bertrán

Xavi Bertrán

Juan Medina

Juan Medina

Escola Online

No heu pogut accedir a alguna de les sessions teòriques del curs? Vols completar el que s'ha vist a classe amb la revisió dels materials en línia? Vols consultar vídeos didàctics?
Visita l'aula virtual de FEDAS, registra't, tria el teu contingut i consulta'l lliurement… a qualsevol hora, a qualsevol lloc.

Visita l'aula virtual

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.