El Parc Subaquàtic

A conseqüència del progressiu deteriorament de les condicions biològiques del litoral tarragoní a causa de múltiples factors, la riquesa dels nostres fons es va veure seriosament amenaçada. En aquest context va néixer la idea de crear un espai de protecció i regeneració de la fauna de la nostra costa. El Parc Subaquàtic va agafar forma l’any 1995 després d’un intens procés d’estudi i col·laboració entre l’Autoritat Portuària de Tarragona i la Societat d’Exploracions Submarines de Tarragona. Fruit d’aquest treball conjunt es va delimitar un espai lliure de pesca i obert a la comunitat esportiva i científica.

El pal de paller va ser la ubicació del mercant Dragonera, que amb els seus 60 metres d’eslora ha estat la peça fonamental en la regeneració biològica d’una zona que ara compta amb més de 150 espècies d’éssers vius que van recolonitzant l’escullera i retornant-li una riquesa incomparable a la costa catalana, amb una massa biològica únicament superada per la reserva de les illes Medes.

El treball de regeneració es va incrementant amb l’enfonsament d’altres embarcacions i biòtops que generen una vida que augmenta el valor biològic i econòmic de la costa tarragonina.

Sol·licitud de busseig al Parc Subaquàtic de L'Escullera (NO ESTÀ OPERATIU)

De moment, aquest formulari NO ESTÀ OPERATIU (està en fase de proves). Per tant, per reservar una immersió, heu de continuar enviant la sol·licitud (individual o grupal) que us trobareu en aquesta mateixa web, a l'adreça següent: solicitudesbuceo@sestarragona.org

Inicia la teva reserva al parc

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.